Kryt na klimatizáciu a tepelné čerpadlo ALU DECOAirco

329,00

Dekoračný a ochranný hlinníkový kryt na klimatizácie a tepelné čerpadlá v rôznych farbách a veľkostiach. Minimalizuje hlučnosť. Cena sa líši v závislosti od veľkosti a farby krytu.

Popis

  • Tepelné čerpadlá a klimatizácie sa stávajú z roka na rok populárnejšie. Inštalácia vonkajšej jednotky môže zhoršiť celkový vzhľad a estetiku vašej nehnuteľnosti. Kryty zn. DECOAirco prinášajú riešenie. Svojím moderným dizajnom vylepšia estetiku vášho vonkajšieho priestoru a prinesú mnohé benefity aj Vášmu zariadeniu. Vďaka rôznym dostupným veľkostiam a 9 farebným možnostiam je hliníkový kryt vhodný takmer pre všetky tepelné čerpadlá a klimatizácie popredných značiek, ako napr. Mitsubishi, Toshiba, Daikin, Vivax,  Sinclair, Naitec, Samsung a ďalších.
  • Kryty DECOAirco sú vyrobené z prvotriednych materiálov a sú vybavené antikoróznymi vlastnosťami a odolnosťou voči UV žiareniu, vďaka čomu sú ideálne na odolávanie rôznym poveternostným podmienkam. Začlenenie skrutiek z nehrdzavejúcej ocele ďalej zvyšuje ich odolnosť a zaisťuje, že zostanú v priebehu času neporušené a bezpečné. Kryt vydrží drsné poveternostné podmienky (silný dážď, sneh a extrémne teploty) bez toho, aby hrdzavel alebo vyžadoval údržbu.
  • Ku krytu je možné dokúpiť spodný diel vo zhodnej farbe pri umiestnení vo výške alebo i zadný diel v zhodnej farbe ak sa jednotka inštaluje do priestoru.

Benefity, ktoré prinášajú kryty DECOAirco:

  • Nižšia hlučnosť: Kryty minimalizujú hluk vonkajšej jednotky, čo zabezpečuje pokojné a tiché prostredie pre vašich klientov. Lamely krytu sú špeciálne navrhnuté tak, aby smerovali zvukové vlny smerom k zemi a dizajnový kryt taktiež akusticky izoluje hluk generovaný tepelným čerpadlom (aj čerpadlom typu vzduch-vzduch, ktorým je klíma).
  • Ochrana: Kryty sú vyrobené z odolných materiálov, ktoré poskytujú spoľahlivú ochranu vonkajšej jednotky pred nepriaznivými poveternostnými podmienkami, vandalizmom a pod.
  • Rýchla montáž: Kryt sa dá položiť na zem alebo zavesiť na stenu, v závislosti od umiestnenia vašej vonkajšej jednotky. V prípade umiestnenia do výšky je potrebné dokúpiť ku krytu aj spodný kryt (spodnú časť) v dizajne celého krytu.
  • Dizajn: Moderný a elegantný dizajn krytov prispieva k estetickému zlepšeniu exteriéru budov a obydlí, čím sa zvyšuje ich atraktivita. V ponuke máme 2 základná farebné varianty v rovnakej cene v krémovej bielej farbe (RAL9010) alebo antracitovej tmavej farbe (RAL7016).
  • Aj iné farebné prevedenia podľa objednávky za doplatok: RAL1015 – Svetlá slonovinová/ RAL 7022 – Sivá/ RAL7035 – Svetlošedá/ RAL7037 – Prachovo šedá/ RAL8003 – Hlinovo hnedá/ RAL 8012 – Červeno-hnedá/ RAL 9005 – Tmavo čierna)

Objednávku veľkosti krytu M-XXL (mimo S) zrealizujete pomocou kontaktného formulára.

Cena sa líši v závislosti od veľkosti a farby krytu.

Kryt pre klimatizáciu a tepelné čerpadlo DECOCLIM ALU

Recenzie

Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie.

Pridajte prvú recenziu pre “Kryt na klimatizáciu a tepelné čerpadlo ALU DECOAirco”

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Odoslať

Možno by sa Vám páčilo…